Kék Cápák – Kemény mérkőzés jön, éreznie kell mindenkinek

Bus Iván (7) és Czinger Zoltán is sérüléssel bajlódik
Bus Iván (7) és Czinger Zoltán is sérüléssel bajlódik - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Blue Sharks hét meccses veretlenségi sorozatot épített (öt győzelem a bajnokságban, kettő a Hepp-kupában), ebből többet igen meggyőző játékkal abszolvált. Mondhatnánk, a Cápák ideális állapotban utaznak szombaton az élvonalból nyáron kiesett MAFC-hoz, ám ezt koránt sincs így.

– A múlt héten sérültjeink és betegeink is voltak – adott helyzetjelentést a csapatáról Siska János, a Blue Sharks vezetőedzője. – Bus Ivánnak kifordult a bokája, Czinger Zolinak a térdével vannak gondok, Bazsó Brúnó egy hétig nem edzett betegség miatt. Három U20-as válogatott játékosunk Fehérváron volt. Csütörtökön tartottuk az első edzést teljes kerettel. A pécsi meccsen nem úgy működött a védekezésünk, ahogy kellett volna, ezen próbáltunk meg javítani.

A MAFC nyolc meccset, köztük az Oroszlány elleni idegenbelit is megnyerte, a Cápákhoz hasonlóan szereplő Vasast tizenhét ponttal verte meg, és csak a hibátlan Veszprémtől kapott ki.

Első osztályra készültek

– Élvonalbeli indulásra készültek, ennek megfelelően igazoltak – folytatta a tréner. – Nagyon jó az amerikai játékosuk, de nekünk is megvannak a fegyvereink, megpróbáljuk azt alkalmazni. Ezen a meccsen a mi légiósunknak is meg kell mutatnia, hogy mit tud. Bízom benne, hogy a fiúk is tudják, kemény meccs lesz és százszázalékkal fognak küzdeni.

MK
hirdetés