Kék Cápák – Nyert meccset buktak el az utolsó negyedben

Kék Cápák – Nyert meccset buktak el az utolsó negyedben
© Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Blue Sharks vasárnap a tabellán közvetlen előttük álló rivális BKG–Príma SE otthonában lépett pályára és szenvedett vereséget.

– Egy megnyert mérkőzést veszítettünk el! Az utolsó negyedben 15 pontos előnyt herdáltunk el, sok labdát adtunk el, ritmustalan, pontatlan játékunkkal felhoztuk ellenfelünket, akik köszönték szépen, éltek a lehetőséggel – tekintett vissza a mérkőzésre Siska János, a Nyíregyháza Blue Sharks edzője. – A védekezésünkkel elégedett voltam, mert ennyi ponttal idegenben mérkőzést lehet nyerni, a támadásvezetéssel viszont gondjaink voltak. Ez talán annak is volt köszönhető, hogy a héten nem tudtunk a jól megszokott helyünkön, a Continental Arénában készülni, hanem vándoroltunk tornateremről tornateremre.

Ettől függetlenül még meg kell tanulnunk az ilyen szituációkból győztesen kijönni, fizikálisan nincsenek problémáink, ezek a helyzetek fejben dőlnek el, ebben kell még fejlődnünk – mondta Siska János.

A Cápákra a héten két könnyebbnek tűnő mérkőzés vár, szerdán az eddig mindössze egy győzelmet jegyző Békést fogadják, míg vasárnap a MEAFC ellen lépnek pályára, mindkét mérkőzésnek a Continental Aréna ad otthont.

BB


Czura Attila ismét ponterősen játszott
Nyíregyháza - A nyíregyházi kosarasok a közvetlen rivális otthonában vívtak óriási csatát. A Nyíregyháza Blue Sharks a férfi kosárlabda NB I./B-ben az eddigi legfontosabb mérkőzésére készült a szezonban. Siska János fiai játszottak már az Oroszlánnyal és a MAFC-cal, most azonban egy valódi közvet...Sporthírek


hirdetés