Kék Cápák – Osztálynyi volt a különbség

Bus Iván (7) tizenhárom ponttal járult a sikerhez
Bus Iván (7) tizenhárom ponttal járult a sikerhez - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Szerdán a Békés elleni magabiztos sikerrel feledtette a vasárnapi szigetszentmiklósi kisiklást a Nyíregyháza Blue Sharks NB I/B-s csapata.

Siska János, a Kék Cápák vezetőedzője így látta a mérkőzést:

– Gratulálok a csapatnak, örülök, hogy az első perctől komolyan vette a találkozót. Jó volt látni, hogy felszabadultan, jó mentalitással vették fel a küzdelmet.

Átdobták a zónájukat

Szándékosan kezdtünk két magas emberrel, Tóth és Czinger együttes jelenléte biztosította fölényünket a palánkok alatt. Alaposan felkészültünk ellenfelünkből, tudtuk, hogy egy elég furcsa zónavédekezést alkalmaznak, amely ellen külső dobásokkal lehetünk eredményesek, valamint labdaszerzés után gyors ellentámadásokkal rendezetlen védelmük is zavarba hozható. A végén már csak az volt a kérdés, elérjük-e a száz pontot. A Nyíregyháza Blue Sharks vasárnap a MEAFC gárdáját fogadja a Continental Arénában.

BB


Nyíregyháza - Szerdán a Békés gárdáját fogadta a Continental Arénában a Nyíregyháza Blue Sharks NB I. B-s csapata. A feldobásnál a vendégek hozták el a labdát, de feltett labdájuk elkerülte a gyűrűt. Kicsit nehezen lendült játékba a hazai csapat, de az látszott, hogy magassági fölénye döntő lehet...
hirdetés