Kék Cápák – Remek Koma a békésiek centere

Nagy Krisztiánt továbbra is centerként vetik be
Nagy Krisztiánt továbbra is centerként vetik be - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A bajnokságban otthonában még veretlen csapat otthonában a nyolc közé jutnának a Kék Cápák a Hepp-kupában.

A bajnokságban már megmérkőztek egymással a Nyíregyháza Blue Sharks és a Békés NB I B csoportos férficsapatai, amelyek csütörtökön a kupaporondon találkoznak, ezúttal a békésiek pályaválasztásával. Október 27-én a Kék Cápák nyertek 83–73-ra a Continental Arénában, ezúttal Békéscsabán találkoznak egymással a felek, a tét a legjobb nyolc közé jutás a Hepp-kupában.

– Mindegy, hogy szoros vagy valamivel simább mérkőzésen, de mindenképpen szeretnénk továbbjutni – mondta Sitku Ernő, a nyíregyháziak szakmai igazgatója. – Jól ismerjük az ellenfelet, hiszen már ebben a bajnokságban is találkoztunk vele, és tudjuk jól, hogy Koma Dániel a meghatározó játékosa. Az élvonalbeli múlttal rendelkező center sok statisztikai mutatóban az éllovasok között található, vezérletével nagyon veszélyes a Békés palánk alatti játéka. Nálunk viszont Czinger Zoltán sérülése miatt kényszermegoldást kell alkalmaznunk abban a szerepkörben, és bár Nagy Krisztián egyre inkább belelendül, azért érezni lehet a mozgásán, hogy ő nem is ötös, sőt négyes, hanem inkább hármas poszton bevethető játékos. Fegyverünk lehet Srdjan Sztojanovics, aki a bajnokin még nem játszott a Békés ellen, és bízunk benne, hogy most is tud majd meglepetést okozni.

A nyíregyháziak győzelme és az azzal járó továbbjutása viszont még úgy sem lenne meglepetés, hogy a Békés a bajnokságban mind a hat hazai mérkőzését megnyerte.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés