Kék Cápák – Rossz emlékű helyszínen lépnek fel

Molnár Marcell immár MAFC-játékosként támadhatja majd a nyíregyházi gyűrűt
Molnár Marcell immár MAFC-játékosként támadhatja majd a nyíregyházi gyűrűt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A MAFC második sora lesz a Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férfi kosárlabda-csapatának vasárnapi ellenfele.

Májusban a MAFC-cal párbajozott az élvonalban maradásért a nyíregyházi férficsapat, ám miután a Kék Cápák elvéreztek, és kiestek, most az jut nekik, hogy a fővárosi műegyetemisták második csapata ellen lépjenek pályára az NB I B csoportjában. A vasárnap esti mérkőzésnek ugyanúgy a Gabányi László Sportcsarnok lesz a helyszíne, mint a februári négyszeri hosszabbításos mérkőzésen vagy a már említett osztályozón, de az ellenfél soraiban az újbudaiak első keretéből csak a 23 éven aluli játékosok, illetve még fiatalabb kosarasok juthatnak szóhoz.

– Olyan, mintha egy U23-as csapat ellen játszanánk, annak minden veszélyével együtt – mondta Siska János, a nyíregyháziak vezetőedzője. – A tiszaújvárosiak tudnának mesélni arról, hogy mennyire nem egyszerű ez a helyzet, hiszen ők egypontos vereséget szenvedtek a „kis” MAFC-tól, más kérdés, hogy a többi meccsét elveszítette a mostani ellenfelünk. Soraikból a leginkább tavalyi játékosunkat, Molnár Marcellt ismerjük, aki az A csoportos csapat keretének tagja, de ott egyelőre kevesebb lehetőséghez jut. Természetesen nem lehet más célunk, mint a győzelem, de biztos vagyok benne, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen erre a mérkőzésre is igaz, hogy idegenben sehol nem könnyű nyerni, belőlünk pedig mindig kiemelten készülnek az ellenfelek.Sporthírek


hirdetés