Kék Cápák – Szponzorral és élménnyel erősödő motivációs bázis

Kék Cápák – Szponzorral és élménnyel erősödő motivációs bázis
© Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – Új támogatója van a Kék Cápáknak, akik csütörtökön helyszíne Euroliga-élményhez is jutnak.

Optimális esetben miből lehet erőt merítenie egy sportolónak? Mondjuk megfelelő fizetés eléréséből és a példából, hogy hova is lehet eljutni a sportágán belül. A Nyíregyháza Blue Sharks kosárlabdázóinak ilyen értelemben jó híreink vannak, hiszen az NB I B csoportos csapatot üzemeltető Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. újabb támogatóval, a Realtherm Kft.-vel kötött megállapodást. És van még itt más is…
Sitku Ernő, a támogatott és Márton Zoltán, a támogató cég ügyvezetője jelentette be az együttműködést, ami alapján javulnak a csapat működési körülményei. Márton Zoltán hangsúlyozta, a sport terén a mostani az első szponzorációs szerepvállalásuk, ehhez nyíregyházi cégként olyan partnert kerestek, amelynél szintén fontosak a helyi értékek.

Ami pedig a példamutatást illeti: a Kék Cápák játékosai csütörtökön együtt kerekednek fel, hogy a helyszínen tekintsék meg a férfi Euroliga egyik sztármérkőzését, a Crvena zvezda–Real Madrid összecsapást. A belgrádi Kombank Aréna húszezres nézőtere garantáltan megtelik majd, így a körítésből és a nívóból is erőt lehet majd meríteni a folytatásra.
hirdetés