Kék Cápák – Teher és palánk alatt is többre lesz szükség

Nyíregyháza – Sok pozitívumot nem lehetett találni a Nyíregyháza Blue Sharks Bonyhád elleni idegenbeli NB I B csoportos férfi kosárlabda-mérkőzésében.

Minden kezdet nehéz. Ez kiderült a Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férfi kosárlabda-csapatának első bajnokiján is, amelyen a Bonyhád ideiglenes, zombai otthonában szenvedett 71–52-es vereséget.

– Sok pozitívumot nem találtunk a mérkőzésben – mondta Sitku Ernő, a Kék Cápák szakmai igazgatója. – Sajnos, nagyon rossz százalékban dobtunk, és abból sem tudtunk előnyt kovácsolni, hogy az elején jobban szedtük a lepattanókat, mint az ellenfelünk. A palánk alól sem érkezett annyi pont, mint tavaly, elsősorban azért, mert nem hoztunk jó döntéseket a center megjátszását illetően. Kiderült az is, hogy teher alatt nem tudtunk megfelelően koncentrálni, ezen is változtatnunk kell.

A vereség mellett további baj, hogy Bus Ivánt, a csapat irányítóját két sportszerűtlen hibával kiállították, ami automatikus eltiltást jelent a következő mérkőzésre, amelyen a tavaszi döntős Veszprém lesz a vendég.
hirdetés