Kéken nemcsak a kapufa könnyezett

Akt.:
Kéken nemcsak a kapufa könnyezett
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Megyei II. osztály, Nyírerdő-csoport, 27. forduló.

Gergelyiugornya–Pátroha 1–4 (0–1)

Gergelyiugornya, 150 néző, v.: Sipos L.

Gergelyiugornya: Szabó N. – Baráth L., Csonka (Csatlós), Peregrin, Czirják (Kormos), Deskó L. (Balázs G.), Horváth M., Balogh T., Szabó G., Udvarhelyi, Ducsi. Edző: Czirják József.

Pátroha: Mucsicska – Kalu, Borbély, Mozga, Fedor, Balogh I., Lakatos P., Gombkötő Z., Gombkötő S., Kovács Sz. (Ballai), Csépke (Boda). Edző: Lelet József. Gól: Fedor (öngól), illetve Gombkötő Z., Gombkötő S., Boda, Kalu. Ifi: 0–8.

Czirják József: – A mai nap ennyi volt a csapatban, szerdán megpróbálunk javítani.

Lelt József: – Az utolsó hat meccsen hat győzelem, ez önmagáért beszél. Az első félidő játéka még akadozott, de a helyzetek már ekkor is megvoltak. A folytatásban megraktuk őket, mint kispajtás a tábortüzet.

Nyírkarász–Demecser 2–1 (0–0)

Nyírkarász, 150 néző, v.: Fehér Á.

Nyírkarász: Molnár – Ujj Gy., Ujj K., Jávor (Lakatos), Varga J., Nagy B. (Horváth J.), Bandor (Liptai), Lovas (Matyi), Rákóczi, Galambos, Liptai. Edző: Matyi András.

Demecser: Fintor – Fabu, Erőss P., Fodor G., Kantár K., Dankó, Sajtos (Kocsis), Gombkötő Z. (Fodor Cs.), Zsoldos, György Á., Tóth A. (Hudák). Edző: Berecz Zsolt. Gól: Varga J., Rákóczi, illetve Fodor Cs. Ifi: 10–0.

Matyi András: – Két szép támadásból két szép gólt lőttünk egy kimondottan jól játszó Demecser ellen. A végén kaptunk egy potyaízû gólt, de a lényeg az hogy megnyertük a meccset. Gratulálok a fiúknak.

Berecz Zsolt: – Egy jó csapat otthonában kiélezett meccset játszottunk. Érzésem szerint sokkal több volt ebben, az egy pontra rászolgáltunk volna. Egy meg nem adott gólt hiányolok az első félidőben, de nem ezen múlt a meccs. Újabb két emberemet vesztettem el, az még számomra is rejtély, hogyan fogunk kiállni a szerdai meccsen. Elég volt a szimpatikus vesztes szerepköréből, inkább rosszul játszva gyûjtögessük most már a pontokat.

őr–Gyulaháza 0–1 (0–1)

őr, 120 néző, v.: Lipcsei M.

őr: Oláh – Szabó V., Anda, Márton (Vaszily), Varga J., Soltész Á., Soltész B. (Gáspár D.), Tisza, Erdei, Benkő, Repelik. Edző: Kálmándi Bertalan.

Gyulaháza: Bandor – Gáti, Kovács E., Horváth M. (Torma), Tóth F., Éles, Kozma (Molnár T.), Juhász, Gáti, Farkas, Lévai. Játékos-edző: Bardi Gábor. Gól: Juhász. Ifi: 8–1.

Kálmándi Bertalan: – Sajnos egy buta szabadrúgásból kaptunk egy elkerülhető gólt, ami döntőnek bizonyult. Nem érdemeltünk vereséget, de gratulálok a Gyulaházának.

Bardi Gábor: – Ez volt az a mérkőzés, amikor csak az eredmény számított.

Ajak–Ladányi TC 0–0

Ajak, 120 néző, v.: Kocsis Zs.

Ajak: Leskovics – Magyar D. (Sütő), Kovács L., Magyar R. (Lakatos Cs.), Magyar P., Balogh S., Soós, Kovács J., Balogh T., Czvik, Markos. Edző: Kovács Tibor.

Ladányi TC: Petranics – Rakoncza, Sajtos R. (Zsíros), Árva B., Angyal, Dobod, Vantyuch, Kun (Cser), Bálint K. (Demeter A.), Demeter L., Berecz. Játékos-edző: Sajtos András. Ifi: 12–1.

Kovács Tibor: – A szezon végére talán kijövünk a gödörből.

Sajtos András: – Kitûnő játékvezetés mellett nagyon jó mérkőzésen ajándékoztunk az ellenfélnek egy pontot.

Kék–Tiszakanyár 1–2 (1–0)

Kék, 100 néző, v.: Tóth I T.

Kék: Himmer – Arnaud, Poór (Balázs L.), Kulcsár, Szurcsik Z., Gubek (Veress Á.), Novák (Tóth T.), Csombók, Horváth A., Dócs, Minyin (Gáspár S.). Edző: Fabók István.

Tiszakanyár: Kanyári – Csuka, Dobrai (Nagy R.), Jánvári (Szabó M.), Tóth N., Vicickó, Illés A., Rézinger, Végső Á., Terjék, Nagy Á. (Végső Sz.). Játékos-edző: Csáki Róbert. Gól: Gubek, illetve Csuka, Szabó M. Ifi: 1–7.

Fabók István: – A nyolcvankilencedik percben néhányan már a Vatikán számát keresték, csoda történt Kéken. Sajnos a lefújáskor már nem csak a kapufa könnyezett, hiszen a végére megrogytunk mint Gyuszi fizetéskor.

Csáki Róbert: – Gratulálok az ellenfélnek a lelkes és csupaszív játékhoz. Ezen a téren lenne mit tanulni tőlük, nem érdemelték meg a vereséget.

Rohod–Vaja 2–5 (1–2)

Rohod, 100 néző, v.: Balogh L.

Rohod: Tóth M. – Éles, Varga J., Dobronyi G., Kósa S., Nagy I. (Kerekes M.), Kézi (Tóth F.), Szuromi, Bencze M. (Dobronyi J.), Mondom, Baráth K. (Baráth G.) Játékos-edző: Kerekes Miklós.

Vaja: Papp J. – Mátyus, Sipos, Mulutó, Pálfi, Konrád G., Járomcsák G. (Bajkó), Deme (Jónás L.), Kerekes M. (Konrád A.), Sándor A. (Vakarcs), Mocsár (Major). Edző: Molnár István. Gól: Kézi, Szuromi, illetve Járomcsák, Konrád A., Mocsár, Vakarcs, Mulutó. Ifi: 0–6.

Kerekes Miklós: – Szerintem nem kéne lenézi az a csapatot, aki kiesőhelyen áll. Döntetlennél egy kiállítás és egy büntető elmaradt. Gratulálok a Vajának.

Molnár István: – Egy szomszédvári rangadóhoz ellenfél is kell. A hazaiak edzőjének a saját csapatával kellett volna foglalkozni, nem pedig velem. A srácoknak külön meg szeretném köszönni ezt a szép győzelmet, az eredmény a hazaikra nézve hízelgő.

Nyírmada–Hodász 4–0 (3–0)

Nyírmada, 100 néző, v.: Híres T.

Nyírmada: Pál Zs. – Kiss E., Dancs, Kiss M. (Selyem), Horváth J. (Jónás Á.), Szikszai (Barkasz), Jónás J., Ponczók, Balogh A., Csehil (Savrnoh), Jóni A. Edző: Cseh Jenő.

Hodász: Széles – Horváth J., Jakab J., Páll R., Varga G., Vadon, Pályi, Szabó L., Kiss R., Tóth-Kondor, Varga R. Edző: Pálfi József. Gól: Ponczók 2, Csehil, Horváth J. Ifi: 1–1.

Cseh Jenő: – Az első félidőben a csapat tökéletesen megvalósította azt a játékot amit már hetek óta kérünk tőlük, uraltuk a középpályát. A folytatásban visszavettünk egy kicsit az iramból, de a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben.

Pálfi József: – Az ificsapatnak sikerült idegenben megszerezni a szükséges egy pontot, és Csengernek is ennyi kellett a bajnoki címhez. Gratuláluk mindkettőjüknek. Köszönjük az utánpótláscsapat kapusának, és a felnőttek közül azoknak, akik eljöttek és lejátszották ezt a mérkőzést.

Tiszaszentmárton–Fényeslitke 2–4 (1–1)

Tiszaszentmárton, 100 néző, v.: Ésik I.

Tiszaszentmárton: Mészáros – Nagy A. (Iván S.), Balogh E. (Jónás Krisztián), Jónás Kálmán, Jónás A., Szőke, Balogh R., Háda (Balogh K.), Huzdik (Iván V.), Farkas, Koszta. Edző: Golyán Gergő.

Fényeslitke: Márta – Halász, Nagy M., Balogh K., Szatmári, Sárkány (Sáreczki), Lupcsa, Miskolczi Á., Varga R., Kernács, Kovács A. Edző: Kovács Tamás. Gól: Farkas, Jónás Krisztián, illetve Sárkány 3, Nagy M. Kiállítva: Koszta (92. perc). Ifi: 2–7.

Golyán Gergő: – A tabellán elfoglalt helyezés alapján bebizonyosodott, hogy miért tart itt ez a két csapat. Ma nekünk még ezt a teljesítményt is sikerült alulmúlnunk. Nem szeretném megbántani a fiúkat, de az öltözőbeli viselkedésük még a kocsmába sem való. A hogyan továbbról a héten beszélünk.

Kovács Tamás: – A második félidő képe alapján megérdemelten vittük el a három pontot. Gratulálok az ifiknek is.

A bajnokság állása:

1. Gyulaháza 27 21 1 5 97–26 64

2. Tiszakanyár 27 19 3 5 93–38 60

3. Ajak 28 18 3 7 58–36 57

4. Nyírkarász 27 18 2 7 65–38 56

5. Pátroha 27 18 1 8 83–36 55

6. Ladányi TC 27 15 4 8 54–32 49

7. Vaja 27 11 7 9 69–58 40

8. Hodász * 27 12 3 12 54–78 38

9. Demecser 27 11 3 13 62–62 36

10. Nyírmada 28 9 4 15 43–74 31

11. Gergelyiugornya 27 9 3 15 57–93 30

12. őr 28 8 5 15 41–51 29

13. Fényeslitke 27 7 5 15 49–81 26

14. Tiszaszentmárton * 27 7 5 15 50–69 25

15. Kék 27 3 6 18 32–66 15

16. Rohod 28 4 1 23 30–99 13

* egy büntetőpont levonva
hirdetés