Kelemen Anna nem szégyenlős, de egy tabu bizony nála is van (18+)

Akt.:
Kelemen Anna nem szégyenlős, de egy tabu bizony nála is van (18+)
Létezik tabu Kelemen Anna számára? Komolyan? Hisz a közösségi oldalain merészebbnél merészebb fotókkal lepi meg követit, korábban hír volt róla (és nem is titkolta), hogy az interneten árulta a testét, sőt, még a Youtube is letiltotta, mert kvázi önkielégítést végzett egy megosztott videón, miközben a fantáziáiról mesél nézőinek.

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Nos, kiderült, hogy bizony még Annácska számára is létezik tabu – ezt egy televíziós forgatás alkalmával árulta el. Szerinte az, ha meztelen képet posztol magáról közel sem annyira intim, mintha a szeretteiről, a családjáról tenne fel képeket, vagy ha például megállás nélkül egy nyaralásáról posztolgatná a fotókat. Szerinte ez az igazi intimszféra, amihez senkinek semmi köze.

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás: blikk.hu


Budapest - Kelemen Anna alighanem most túllőtt a célon legújabb videójával, nem telt sok időbe, az internet legnagyobb videómegosztó oldala törölte, de addigra már 100 ezren látták. A pénteken feltöltött videón Annácska pikáns szexuális szokásairól beszél, ám miközben felfedi a titkot intim fantá...
hirdetés