Kelet-Eissmann Kupa: Elkezdtek potyogni a gólok

Akt.:
Spartacus 1928–Eissmann Hungária Kft.
Spartacus 1928–Eissmann Hungária Kft. - © Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – Hétvégi nagyüzem a Filo Focicsarnokban a 11. Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa teremtorna kapcsán.

Az ünnepélyes kezdőrúgások után péntek délután kettő órakor az „igazi” is megtörtént, kezdetét vette a 11. alkalommal kiírt Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa, amely a hivatalos kiírás szerint országos és pénzdíjas teremfoci-torna. A helyszín a Lapály utcai Filo Focicsarnok, ahol jó minőségű műfüvön rúghatják a labdát a csapatok, az érdeklődők pedig a lelátó soraiból figyelhetik a küzdelmeket.
A 36 résztvevő csapat pénteken és szombaton négyes csoportokban vívta-vívja a selejtezőket, vasárnapra marad az utolsó csoport, majd a két-két továbbjutó megkezdi az egyenes kieséses szakaszt, amely este hétkor, a hármas döntővel érkezik a csúcspontjához. A végjátékig eljutott trió körmérkőzéssel dönt a végső helyezések és persze a győztes sorsáról.

Maradva a pénteki rajtnál, a Juventuséra hajazó tiszakanyári mezt öltött John Bull Korona játékosa, ifjabb Koskovits György szerezte a torna első gólját – nem véletlen a mezválasztás, hiszen a kanyáriak futballistájáról van szó, akinek csapatát most is édesapja, Koskovits György dirigálta. Az első csoportban bemutatkozott a névadó Eissmann Hungária Kft. legénysége is.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés