Kelet-Eissmann Kupa: Ma már javában rúgni fogják a lasztit

Izgalmas meccsekben aligha lesz hiány
Izgalmas meccsekben aligha lesz hiány - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Harminckét együttes a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupán.


És eljött a nagy nap. Pénteken benépesül a Continental Aréna, kezdetét veszi a tizennegyedik alkalommal kiírt Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa országos pénzdíjas teremfocitorna.

A harminckét együttest nyolc csoportba sorsoltuk, a körmeccsek után a legjobb két-két csapat jut tovább. Pénteken délután kettőkor indul a nagyüzem, szombaton reggeltől estig játszanak a csapatok. Az utolsó kvartett meccsei vasárnap reggel kezdődnek, ezt követően már kieséses rendszerben folytatja a tizenhat együttes. A kétszer tizenkét perces meccseken döntetlen esetén kilencméteres rúgások döntenek.

– Minden készen áll a tornára. Bízom benne, hogy ismét színvonalas találkozókat láthat majd a remélhetőleg szép számú közönség – közölte érdeklődésünkre Dajka László főszervező.

Rangadó lesz este héttől

Pénteken már lesz egy nagy derbi, a sényői csapat a többszörös kupagyőztes ­REAL TA-TE együttesével hét órától játszik. A hagyományoknak megfelelően ismét lesznek különdíjasok is, a tervek szerint a döntő este fél hét körül kezdődik, azt követi majd az ünnepélyes eredményhirdetés.

KM


Szerencsések

Íme az öt szerencsés előfizetőnk, akik indulhatnak a játékban: Suták István, Körmendi Szilvia Mónika, Csurka József, Hegedüs János (mindannyian Nyíregyháza) és Komár Dominik (Kótaj). A nyerteseket telefonon értesítjük a részletekről.
hirdetés