KELET-Eissmann Kupa: Nem jutottak tovább a svájciak

Akt.:
KELET-Eissmann Kupa: Nem jutottak tovább a svájciak
Nyíregyháza – A Spartacus 1928 és az orosi hajógyár lépett tovább a B csopotból a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária-kupa labdarúgó teremtorán.

A B csoportban mutatkozott be a Friends nevű csapat, amelyben Svájcból ékezett játékosok is szerephez jutottak. Más kérdés, hogy a továbbjutás sorsába nem tudtak beleszólni, az utolsó mérkőzésen aratott győzelmükkel – az egymás elleni eredményeknek köszönhetően – a harmadik helyen zártak a csoportjukban. A két továbbjutó hely a Spartacus 1928 (a Szpari szurkolóról van szó), illetve az Orosi Hajógyár-Vince FC nevű formáció lett.

B csoport

GTL Acél Kft.–Orosi Hajógyár-Vince FC 5–2, Spartacus 1928–Friends 3–2, Spartacus 1928–GTL Acél Kft. 3–1, Friends–Orosi Hajógyár-Vince FC 2–6, GTL Acél Kft.–Friends 2–4, Spartacus 1928–Orosi Hajógyár-Vince 1–1. A csoport végeredménye: 1. Spartacus 1928 7, 2. Orosi Hajógyár-Vince FC 4, 3. Friend 3, 4. GTL Acél Kft. 3.


Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza - Az Offside Sport Café és a Pabló az első két továbbjutó a Kelet-Magyarország-Eissman Hungária-lupa teremlabdarúgó-tornán. El ne kiabáljuk, de eddig szépen potyognak a gólok a pénteken kezdődött, 13. alkalommal kiírt Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária-kupa teremtornán, a Continenta...További hírek a Sport kategóriából


hirdetés