Kelet Szépe 2010. – Videók 2.

Kelet Szépe 2010. – Videók 2.
A Kelet Szépe 2010. TV produkció Görögország lányai a tardonai Move to Balance Countryside Resortban. Nézze meg a videókat hét szépséges lányról!

Kattintson a képekre, és nézze meg a videókat a lányokról

 

Orosz Kitti

Első éves egyetemi hallgató a Miskolci Egyetemen egészségügyi szervező wellnes turizmus szakon. Hobbija a táncolás, barátokkal való találkozás, sétálás, shoppingolás. Nagyon szerete sportolni, rendszeresen aerobikozik. A versenyt ismerősi ajánlották neki, így nevezett be.

Takács Fatime

Jelenleg a fővárosban él, mivel a budapesti Harsányi János Főiskola másodéves hallgatója turizmus-vendéglátás szakon. A későbbiekben is ezzel szeretne foglalkozni, mert az utazás a hobbija. Szabadidejében Európát járja. A versenyre édesanyja nevezte be.

Marticsák Ágnes

A 17 éves lány még gimnazista. A Flash Táncstúdió tagja három éve. A táncművészeti főiskolán szeretne továbbtanulni. Azért jelentkezett a versenyre, mert szereti a kihívásokat, és új embereket megismerni.

Cselei Nikolett

A 21 éves lány a Surányi Endre Szakképző Iskola és Kollégium tanulója. Szeret mindenféle sportot, ez a hobbija is. Szeretne továbbtanulni a vendéglátás illetve turizmus területén. A versenyre legjobb barátnője nevezte be.

Budaházi Szandra

A fiatal lány jelenleg hostessként és felszolgálóként dolgozik. Szeretne továbbtanulni a jövőben, a belsőépítészet és a természetgyógyászat érdekli. Szeretne minél több sportot, főleg extrém sportot kipróbálni, ezért is jelentkezett a versenyre.

Tarczali Evelin

A kazincbarcikai diáklány a Surányi Endre Szakképző Iskolába jár kereskedelmi-marketing szakra. Szabadidejében szeret a barátaival sétálgatni, bulizgatni.

Rédai Barbara

A putnoki lány Miskolcon tanul adóigazgatási szakügyintézőnek. Jövőre szeretne egyetemre jelentkezni. Szabadidejében szeret bulizni, moziba járni, barátokkal tölteni az időt, és rendszeresen jár futni. Azért jelentkezett a versenyre, mert ezt egy jó lehetőségnek tartja, hogy új emberekkel ismerkedjen meg, eljuthatott Görögországba, és számára nem jelent problémát a szereplés sem.

hirdetés