„Keleten” negyvenegy gól zárásként

A megyei II. Keleti csoport záró fordulójában több pályán is góleső volt. Ennek köszönhetően 41 gólt láthattak a szurkolók. A legfontosabb kérdés a bajnoki cím már a múlt héten eldőlt. A harmadik hely azonban még kiadó volt. Végül a Tiszalúc szerezte ezt meg.

Labdarúgó Észak-Magyarország megyei II. osztály Keleti csoport, 17. forduló

Cigánd – Tarcal 3-0 (0-0)

Cigánd, 250 néző. V.: Bárdos.

Cigánd: Csákvári – Fodor, Dókus, Csillik (Dócs), Králik, Tóth J. (Gergely), Deák, Szabó, Ocsenás, Terjék, Nagy (Gecse). Edző: Nagy Gábor. Tarcal: Kiss Á. – Pataky, Demkovics, Takács, Bencsik, Fehér, Balk, Papp, Nagy Cs., Bodnár, Sárosi. Csapatvezető: Fehér Tibor. G.: Szabó, Gecse, Tóth J. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 7-1.

Nagy Gábor: – Köszönjük polgármesterünk Németh Károly és fő szponzorunk Girdán Sanyi egész éves támogatását. Nélkülük biztosan nem sikerült volna ilyen nagyszerű tavaszt produkálnunk, úgy a kupában mint a bajnokságban. Gratulálok a csapatnak is. Igérjük jövőre jobbak leszünk!

Fehér Tibor: – Négy játékosunk hiánya és a már eldőlt bajnokság rányomta bélyegét játékunkra. Köszönjük támogatóink pozitív hozzáállását.

Hernádnémeti – Karcsa 1-4 (1-1)

Hernádnémeti, 50 néző. V.: Kalász.

Hernádnémeti: Irhás – Szilasi, Lenkei, Kahancz J., Kahancz O., Murvai, Kovács (Mezei), Balogh, Liptai, Lakatos (Zsova), Farkas. Elnök: Nagy László. Karcsa: Dankó – Márton, Vékony, Bartus, Gálya, Váradi, Kelemen, Kovács, Nagy F., Simon, Nagy Zs. Edző: Kocsmárszki Gusztáv. G.: Farkas, ill. Váradi (2), Simon, Kovács. Jók: Kahancz J., ill. az egész csapat. Ifi: 5-0.

Nagy László: – Érdekes dolgot produkál a sors 20 éve én vittem fel a csapatot a megyei bajnokságba és most pont velem esett ki a gárda, de ehhez úgy érzem nekem van a legkevesebb közöm. Ezt a kiesést azoknak ajánlom, akik annak idején mindent megtettek azért, hogy én elmenjek…

Kocsmárszki Gusztáv: – A második félidőben a csapat azt játszotta, amit kell. Természetesen ez az eredményben is megmutatkozott. Bizakodunk! Megköszönjük mindenkinek az együttérzést a csapattal.

Pácin – Ináncs 9-0 (5-0)

Pácin, 200 néző. V.: Tusz.

Pácin: Kovács (Soltész) – Nagy A., Kósa, Lakatos S., Lakatos R. (Tóth), Lakatos I. (Gál), Séra, Paronai Tibor, Iski, Paronai Tamás, Nagy P. Csapatvezető: Kollár Sándor. Ináncs: Kardos – Mika T., Mika K., Glonczi Cs., Gloncxzi N., Nagy T., Orlóczki, Bodnár G., Bodnár T. (Lengyel), Gál, Nagy V. Csapatvezető: Csizmár József. G.: Séra (4), Paronai Tamás (2), Paronai Tibor (2), Kósa. Jók: az egész csapat ill. senki. Ifi: 9-3.

Baratu Attila, elnök: – A bajnokságban csak a “profi” finanszírozású és az idegen tollakkal ékeskedő csapatok előztek meg bennünket. Az amatőrök között a kizárólag hazai játékosokból álló Pácin végzett az élen. Erre büszkék vagyunk és a jövőben is erre az egységre támaszkodunk szurkolóink és önkormányzatunk segítségével. Gratulálunk az ifi bronzérméhez.

Tóth Tibor, elnök: – Köszönet az önkormányzatnak, a képviselő testületnek, a kisebbségi ökormányzatnak és a pártoló tagságunknak az anyagi és erkölcsi támogatásért.

Erdőhorváti – Forró 5-2 (2-0)

Erdőhorváti, 150 néző. V.: Kiss.

Erdőhorváti: Jósvai – Granoviter, Matisz, Szűcs, Bárány, Kövér, Mózes, Sajgó (Novák), Bencze (Peimli), Bütösi (Füleczki), Sípos. Edző: Csehi László. Forró:Trinácz – Ferenczi (Czapák), Juhász, Tarr, Müller, Szűcs, Sziránszki, Nyitrai, Sotkó, Horváth (Miczán), Csató. Edző: Luhály István. G.: Kövér (3), Sipos, Jósvai, ill. Tarr, Csató. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 3-2.

Csehi László: – Köszönöm szponzoraink bőkezű támogatását. U-13, serdülő, ifjúsági és felnőtt játékosaink kitartását a számunkra jól sikerült tavaszi szezonban.

Luhály István: – Köszönöm a vezetők munkáját a felnőtt és ifi csapat játékosainak és a szurkolóknak a kitartását a sok nehézség ellenére. Bízunk benne, hogy az elért eredményünk alapján továbbra is a megyei II-ben szerepelhet a csapat. Gratulálok a hazaiak által elért eredményhez.

Tiszalúc – Prügy 3-1 (2-1)

Tiszalúc, 200 néző. V.: Kálmán.

Tiszalúc: Aleva – Olajos, Barcsai, Árvai, Czidor (Mogyorósi L.) , Nagy, Tokaji (Petruska), Lövei, Végső, Szabó, Ruszó (Koczka). Edző: Majdanics Péter. Prügy: Erdei I. Z. – Ladinszki, Erdélyi, Tamás, Boncsér (Tóth I,.), Bozsányi, Havriló, Vadászi K., Szükösdi (Lakatos), Császár, Erdei II. Z. (Fazekas). Edző: Tóth István. G.: Czidor, Tokaji, Koczka, ill. Vadászi K. Jók: Árvai (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 4-2.

Majdanics László, elnök: – Gratulálok a csapatnak, hiszen erős mezőnyben sikerült dobogós helyen végezni. Köszönet az önkormányzatnak és mindenkinek, aki négy éve segíti munkámat. Nagyon sokat jelent számomra ez a közösség és senkinek sem hagyom, hogy kedvemet szegje. Csak azonos feltételeket kérek!

Tóth István: – Restelljük, hogy így búcsúztunk, de már nem volt motiváció. Köszönjük az önkormányzat támogatását és lelkes szurkolóink egész éves bíztatását.

Taktakenéz – Taktaszada 1-0 (0-0)

Taktakenéz, 100 néző. V.: Vágási.

Taktakenéz: Mata – Molnár, Zakariás, Jakab (Halász), Török (Szadai B.), Czetnár, Durda, Vaskó, Bodnár, Balogh, Szadai J. Csapatvezető: Zakariás Imre. Taktaszada: Kanalas I. – Albert, Tóth Zs., Rimmel, Kanalas II., Hisák Richárd, Lakatos, Gulyás (Buri), Tóth A., Hisák Rómeó, Vadászi E.. Edző: Tóth János. G. Halász. Jók: az egész csapat, ill. Rimmel, Vadászi E., Tóth Zs. Ifi: 12-7.

Zakariás Imre: – Kiszenvedtük! Köszönöm a csapatnak az utolsó tíz mérkőzésen való hozzáállását és mindenkinek, aki tett azért hogy ezt az eredményt elérjük. Ebben a csapatban több van. Köszönöm a lehetőséget.

Tóth János: – Alacsony színvonalú mérkőzésen a lelkesebb hazaiak nyertek. Jó voltz a játékvezetés.

Tállya – Olaszliszka 9-3 (5-2)

Tállya, 100 néző. V.: Séra.

Tállya: Erdősi I. – Réti, Erdősi II., Sivák, Májer, Meczkó, Mihálszki, Balla (Jaksi), Suskó, Lengyel (Sánta), Oleár. Edző: Barcsa László. Olaszliszka: Puhnyák János (Bazsinszki) – Kostyó, Vadász, Pribér (Marwitz), Horváth, Marozsán, Kvassinger, Holykó, Matisz, Kamasinszki, Balogh. Csapatvezető: Mikó Lajos. G:. Erdősi (3), Lengyel (2), Mihálszki (2), Oleár, Sánta, ill. Marozsán (2), Kamasinszki. Kiállítva: Vadász L. (65.). Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: elmaradt mert a vendégek nem jelentek meg.

Barcsa László: – A mai napon először a szezonban nagy százalékban kihasználtuk helyzeteinket és kitűnő játékvezetői hármas mellett biztos győzelmet arattunk. Köszönjük a szponzorok és az önkormányzat támogatását.

Mikó Lajos: – Köszönet az önkormányzat és támogatóink segítségéért. Gratulálok a csapat egész éves teljesítményéhez. A mai mérkőzést gyorsan el kell felejteni.

Bodrogkisfalud – Hollóháza 0-2 (0-0)

Bodrogkisfalud, 100 néző. V.: Csuhai.

Bodrogkisfalud: Bánóczki – Németh G., Liszek, Pásztor, Hauberger, Ruszkai, Maczek (Kosztrub), Nagy, Hajdu, Simkó (Németh A.), Halász. Elnök: Daróczi Zsolt. Hollóháza: Lőrincz – Dobai I., Dobai Z., Hegedüs, Matusz, Tegda, Hajdu, Kovács, Bazsa, Kuti, Hantos. Edző: Kabakik Flórián. G.: Bazsa, Hantos. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 0-1. Daróczi Zsolt: – A bajnokságban nem szereztünk pontot egy kieső csapattól. Nem is baj, hogy vége, de a célunkat elértük viszont a végét elrontottuk. Üzenem Zakariás úrnak: örülök, hogy nekik jó pályájuk van. Nekünk is lesz!

Kababik Flórián: – Köszönjük a polgármester és az önkormányzat képviselőinek a támogatását. A csapatnak ebben a negatív helyzetben a pozitív hozzáállását és külön Svigelinszki József elnökünk segítségét.

A Keleti csoport végeredménye

1. Prügy 30 22 5 3 84-27 71
2. Tarcal 30 21 4 5 96-39 67
3. Tiszalúc 30 19 5 6 90-42 62
4. Cigánd 30 18 8 4 88-46 62
5. Erdőhorváti 30 19 4 7 87-55 61
6. Pácin 30 15 5 10 86-68 50
7. Olaszliszka 30 11 8 11 54-54 41
8. Taktakenéz 30 11 4 15 53-52 37
9. Ináncs* 30 11 8 11 59-73 37
10. Tállya 30 10 6 14 74-89 36
11. Bodrogkisfalud 30 8 7 15 48-57 31
12. Taktaszada 30 8 6 16 55-66 30
13. Forró 30 8 5 17 43-75 29
14. Karcsa 30 7 4 19 62-79 25
15. Hollóháza 30 6 3 21 43-108 21
16. Hernádnémeti 30 2 6 22 41-133 12

Az Ináncstól 4 büntetőpont levonva.


hirdetés