Kellemes kirándulással kapcsolódtak ki a gazdaköri tagok

Kellemes kirándulással kapcsolódtak ki a gazdaköri tagok
Kellemes kirándulással kapcsolódtak ki a gazdaköri tagok
Tunyogmatolcs – A több mint húsz éve aktívan működő tunyogmatolcsi Gazdakör újabb nyári programmal örvendeztette meg tagjait. Idén már tizenhatodik alkalommal szervezték meg a jól működő egyesületi kirándulásukat, mely alkalmak esztendőről esztendőre különleges állomáspontokkal szolgáltak a pihenni vágyó gazdáknak és családjaiknak.

– A korábbi időszakban volt olyan, hogy egy éven belül többször is elmentünk kikapcsolódni, sajnos, ezeknek a lehetőségeknek a száma, a gazdasági helyzetnek is köszönhetően lecsökkent. Most Erdélyen belül a máramarosi területekre látogattunk el, ahová még eddig közösen nem sikerült eljutnunk. Régóta a Nyírség Utazási Irodával szervezzük programjainkat, akikkel kitűnő együttműködési kapcsolat alakult ki. Három napos kirándulásunk alatt megnéztük Szatmárnémeti nevezetességeit, a szaploncai Tréfástemetőt, a Máramarosszigeten lévő Börtönmúzeumot, a Barcánfalván álló kolostor együttest, de természetesen a Moldvai kolostorok mellett sem mehettünk csak úgy el – mondta el Hőgye Imre, a Gazdakör vezetője.

A települési civil szervezetet az 1990-es évek óta elkötelezett természetszeretet, összetartás és segítőkészség jellemzi, de ezt akárki megtapasztalhatja, aki egy hosszú hét végén elkíséri őket a kiváló hangulatú egyesületi kirándulásukon, amelyeknek folytatása várható.  

Széles Szabolcs
hirdetés