“Kellemes meleg van a lakásban, nem érdemes megfázni, mert a gyógyszer is drága!”

Mák Mónika
Mák Mónika
Nyíregyháza – Mák Mónika fával fűt, ugyanakkor figyel arra, nehogy „rossz fát tegyen a tűzre”. – Hallottam, hogy sok csaló házaló árus járja a megyét. Én mindig megbízható forrásból szerzem be a szükséges tűzifát, így nem csalódom sem a minőségben, sem a mennyiségben – mesélte.

Jámbor István: – Szerencsés helyzetben vagyok, hiszen vegyes tüzelésű és gázkazánom is van, így eldönthetem, melyiket használom. Ha van tűzifám, inkább azzal teremtem meg az otthon melegét, de előfordul, hogy praktikusabb, ha nem is kifizetődőbb, gázzal fűteni.

Jámbor István

– Egyedi gázfűtésem van, a szobákban konvektorral szabályozhatom a fűtést. Mindenhol működtetem a rendszert, hogy ne hűljön le egyik helyiség sem – mondta Szász Ernőné.

Szász Ernőné

 

Blazsán Józsefné távfűtéses lakásban él. – Nincs alternatíva, mindössze annyit tehetek – és teszek is! –, hogy hármasnál nem csavarom feljebb a szabályzót.

Blazsán Józsefné

Iván Mihályné elégedett a gázfűtésével. – Mindenhol kellemes meleg van, nem érdemes megfázni, vacogni, mert a gyógyszer is drága!

Iván Mihályné

Kark Istvánné elmondta: amióta jobb hőszigetelést kapott a lakása, jóval kevesebb gáz fogy a fűtési szezonban, így a számlák is elviselhetők.

Kark Istvánné

KM-PI
hirdetés