botrányvideó?

2019.06.25. 11:23

ByeAlex megvédte Kiss Ramit

ByeAlex és Kiss Ramóna tánca szinte felrobbantotta a netet.

Fotó: Adrián Zoltán/origo

A kisvárdai születésű énekest jelenleg teljesen lefoglalja az X-Faktor új évadának forgatása. A műsorban mentorként dolgozó ByeAlex a forgatási szünetekben sem unatkozik: legutóbb a műsor háziasszonyával, Kiss Ramónával bolondoztak egyet, amivel nemcsak a netet robbantották fel, de az önérzetes anyukák ellenszenvét is kivívták.

Az „elhíresült” videó:

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🔥A P U🔥 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

 

Sok az erkölcsvezér

– Kitettük reggel ezt a tök ártalmatlan videót, de nem gondoltuk, hogy mára felrobbantjuk a netet! Kiss Ramóna azóta rengeteg puffogó kommentet kap, amelyekre – védelmében – reagálnék. Azt írják, milyen anya és feleség az, aki ilyet enged posztolni? Mert egy feleség­anya az ilyen, meg amolyan kellene hogy legyen.

Mégis ki szerint? Én ezen a videón Ramit vidámnak, fiatalnak és mindenekelőtt szabadnak látom! Mégis miért kellene egy nőnek karót nyeltnek lennie csak azért, mert családanya? – vette védelmébe kolléganőjét ByeAlex a hivatalos Facebook-oldalán.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában