A tiszarádi biciklitolvajról kiderült, hogy gyújtogatott és korábban is lopott

Felgyújtotta haragosa házát
Felgyújtotta haragosa házát - © Fotó: police.hu
Tiszarád – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. János 29 éves tiszarádi lakos ellen.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy eltulajdonított egy kerékpárt egy tiszarádi ingatlan udvaráról 2018. július 28-án. A rendőrök a lopásról tett bejelentést követően haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, amely alatt információ merült fel, hogy L. Jánost látták közlekedni a településen a sértett hölgy biciklijével. A kemecsei rendőrök 2018. július 31-én, Tiszabercelen elfogták a feltételezett elkövetőt, aki gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy hol rejtette el az eltulajdonított kétkerekűt.

bicaj

A rendőrök a megadott helyen a kerékpárt lefoglalták és később visszaadták a tulajdonosának.

A gyanúsított elszámoltatása alatt több, korábban történt bűncselekmény elkövetését is elismerte, így további két kerékpár és egy mobiltelefon eltulajdonítását, valamint egyik haragosa tiszarádi házának felgyújtását. L. János helyszíni kihallgatása alatt a mobiltelefon rejtekhelyét a rendőröknek megmutatta, akik azt lefoglalták, a kerékpárokat azonban elmondása szerint már eladta.

lop

A rendőrök L. Jánost őrizetbe vették és az illetékes ügyészség felé előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Kemecse.
SZON.HU


hirdetés