Gólzáporokkal menetel a Kemecse

Gólzáporokkal menetel a Kemecse
© Illusztráció:KM-archív
Kemecse – A meggyőzően kezdő Kemecsénél a „kis” meccsekre is nagyon odafigyelnek.

A megyei II. osztály Pannónia Zrt.-csoportjában három meccs után listavezető Kemecse nemcsak az eddig megszerzett kilenc pontjával, hanem a 22–2-es gólkülönbségével is kiemelkedik a mezőnyből.

Tudják, hol hibáztak

– A célunk a bajnokság megnyerése – jelentette ki határozottan Resán Attila, a kemecseiek edzője. – A nyári igazolások, a játékosok hozzáállása és a felkészülés is azt mutatja, hogy jó irányba haladunk.

– Messzemenő következtetéseket nem szeretnék levonni ebből a három meccsből, mert nem az élmenőkkel játszottunk. Úgy készülünk, hogy az eddigi legnagyobb kihívásunk az Újfehértó elleni hétvégi meccs lesz.

A gólszerzéssel az előző szezonban sem volt probléma Kemecsén, az edző szerint más miatt maradtak le a feljutásról.

– Reálisan a Rakamaz az egyetlen riválisunk a mezőnyben, akik az előző fordulóban pontokat veszítettek – folytatta a tréner. – Az előző szezonban hasonlóan jártunk ősszel, több olyan meccsen botlottunk, amit meg kellett volna nyernünk, épp az Újfehértó ellen is így jártunk. Tavasszal rangadókat veszítettünk el. Ha két rangadóból egyet megnyerünk, akkor most a megyei első osztályban játszunk. Nagyon fontos, hogy ebben az idényben ne hibázzunk a papíron könnyebb mérkőzéseken. Ennek érdekében mindig alaposan felkészülünk az adott ellenfélből és csak a következő meccsre koncentrálunk.

Jegyzőkönyv

Kemecse–Tiszalök 8-1 (2-1)

Kemecse, 80 néző, v. Lipcsei. Kemecse: Péter M.- Márton P., Szaffián Sz., ( Lukács G.),Petics Gy., ( Brondics), Deme A., Karkusz A., Hokk Á., Mogyorósi Á., ( Szathmári S.), Balázsi P., (Kovács I.), Sándor D., Szathmári D., ( Kocsis Sz.). Edző: Resán Attila.

Tiszalök: Fábián R.- Aszalós T., ( Majoros P.), Fábián K., ( Fábián A.), Balogh A., Kiss R., Magyar G., Puncsák Cs., Vajda M.,( Kiss T.), Kiss A., Benyusz M., Aszalós M. Edző: Nagy Gábor. Gól: Petics Gy., Hokk Á., Balázsi P 3. Sándor D., Lukács G., Szathmári S., illetve Kiss R. Ifi: 14-0.

Resán Attila: – Az első félidőben kicsit könnyedén vettük a játékot, ezért szorosra sikerült. A második félidő elején felőröltük az ellenfelünket. Az eredmény ellenére is sokkal intenzívebb, és jobb csapatot vártunk mint a múlt héten.

Nagy Gábor: – Gratulálunk a hazai csapatnak, megyünk tovább.

MK

Címkék: , ,


Kemecse.
SZON.HU


hirdetés