„Kikövetelték” az újabb nyári tábort a fiatalok

A csúszda az augusztusi táborból sem fog hiányozni
A csúszda az augusztusi táborból sem fog hiányozni - © Archív fotó: magánarchívum
Kemecse – Ismét megrendezi a napközis hittantábort augusztus 13. és 18. között a Kemecsei Római Katolikus Egyházközség és a Kemecsei Katolikus Családok Egyesülete a helyi római katolikus plébánián. A júliusi tábor ugyanis olyan jól sikerült, hogy a szülők és a gyermekek „kiköveteltek” még egy ráadást.

A mozgás is főszerepet kap

A szervezők részben vallási, részben egyéb szabadidős programokkal készülnek a jövő héten megrendezendő szünidei programra. A gyermekek ismerkedős, csapatépítő játékokkal, kézműves foglalkozásokkal kezdik a hetet. Kedden a mozgásé lesz a főszerep, zumba és néptánc lesz a lányoknak, míg a fiúk a kemecsei műfüves pályán kergetik majd a focilabdát. Nagyboldogasszony ünnepén a nyírturai parókus, Szabados Viktor atya látja vendégül a táborozó fiatalokat.

Közös szalonnasütés

A várva várt kincsvadászat most sem marad el, a diákok által oly közkedvelt játék jelmondata: „Álld ki a próbákat, mert kincset csak azok találnak, akik okosak, ügyesek és bátrak.”

Szelektív hulladékokból használati tárgyak készülnek majd az Isi-tónál eltöltött napon. Pénteken államalapító Szent István király, a kemecsei katolikus templom védőszentjének emlékére rendeznek programokat, az új kenyér ünnepére tekintettel üzemlátogatást tesznek a kemecsei pékségben. A tábor zárásaként közös szalonnasütésre várják a szülőket a szervezők – tájékoztatta lapunkat Sztupáné dr. Ignéczi Mónika, a Kemecsei Katolikus Családok Egyesületének elnöke.

MMLKemecse.
SZON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés