Kemecsei aranycsapatok

A maga módján páratlan tettet hajtottak végre a kemecsei asztaliteniszezők: a település mindkét NB-s asztaliteniszcsapata százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a maga bajnokságát.

Mindezeknek köszönhetően az eddig NB I. A csoportban szereplő Geodézia-Német KSE a legmagasabb osztályban, az Extraligában folytathatja, az NB III-as sorozatot szombaton befejező Marso-Kemecse pedig az NB II-be jutott. Így aztán volt minek örülni a szombati évzárón, annyi aranyérmet kellett kiosztaniuk a díszvendégeknek, hogy azokat egy ötvösműhelyben is megirigyelték volna.

Német Miklós főszponzor, a szakosztály elnöke elismerőleg beszélt a játékosok teljesítményéről, és az élvonalba jutott csapattagoknak egy jövő évre szóló szerződést nyomott a kezébe. Petrika Ibolya megyei sportigazgató és Lipők Sándor, a megye egyik legifjabb városának polgármestere is arra bátorította a jelenlévőket, hogy a folytatás is hasonlóan sikeres legyen.

Mert folytatás garantáltan lesz, az extraligás gárda számára jövőre a középmezőny elérése a cél, az NB II-sek pedig újra bajnoki címre törnek.

– Bodnár Tibor –
hirdetés