Kényszerleszállás Antalyában: hazaérkeztek Debrecenbe a nyaralók

Akt.:
Kényszerleszállás Antalyában: hazaérkeztek Debrecenbe a nyaralók
© Fotó: Nagy Dóra
Debrecen – Sikeresen megérkeztek hétfő reggel 8 óra 45 perckor azok az Antalyában nyaralók, akiknek a repülőgépe indulás után nem sokkal kényszerleszállást hajtott végre. Az utazók visszatértek a kiindulási pontjukra, ahol végül az egész éjszakájukat tölteniük kellett.

Az utasok elmondták lapunknak, hogy teljes káoszban és tudatlanságban töltötték az éjjelt. Senki nem adott nekik felvilágosítást, a körülbelül 200 nyaraló arra volt kényszerülve, hogy az antalyai reptéren a székeken és a földön aludjanak, miközben a gyermekeiket kellett nyugtatgatniuk.

an-1Fotó: Nagy Dóra

Arra voltak felkészülve, hogy a debreceni repülőtéren majd bővebb információt kapnak a történtekről, de ez sajnos eddig nem történt meg, ami kisebb felháborodást eredményezett a helyszínen.

További részleteket itt olvashat.

HBN


Antalya - Indulás után nem sokkal kényszerleszállást hajtott végre a törökországi Antalyaból Debrecenbe tartó charterjárat, és emiatt a tervezett 17 óra 45 perces érkezés helyett éjfél körül landol a gép a debreceni repülőtéren - tudta meg a Napló. Egy nyaralásból hazatérő utas elmondása szerint ...
hirdetés