Képek a Dudás Miklós Görögkatolikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola életéből

Képek a Dudás Miklós Görögkatolikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola életéből
Máriapócs – Alig kezdődött el az iskola, máris igen sok mindenre emlékezhetnek vissza a Dudás Miklós Görögkatolikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói, nevelői, dolgozói.

2017. augusztus 28-án az Ékes Virágszál Görögkatolikus Óvoda és az Iskola dolgozói lelki nap keretében gyalogos zarándoklaton voltak a Boldogságok útján, az elmélkedéseket Mosolygó Tibor atya vezette.

Szeptember 1-jén Nagyné Béres Andrea intézményvezető, Mosolygó Tamás lelki igazgatóval a Kegytemplomban hálaadó liturgia keretében nyitotta meg a 2017-2018-as tanévet.

A sikeres közös munka reményében már az első szülői értekezleteket is megtartották. Az eseményeken résztvett Papp Bertalan polgármester úr is.

A képen (balról): Papp Bertalan a város polgármestere, Nagyné Béres Andrea intézményvezető, Mosolygó Tamás lelki igazgató, Margiticsné Kobolák Andrea az angolnyelvi munkaközösség-vezetője. A képen (balról): Papp Bertalan a város polgármestere, Nagyné Béres Andrea intézményvezető, Mosolygó Tamás lelki igazgató, Margiticsné Kobolák Andrea az angolnyelvi munkaközösség-vezetője. ©

Szeptember 14-én a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén az osztályok virággal érkeztek a Bazilikába, melyek egy koszorúra kerültek. A koszorút az Iskolában a kereszt körül helyezték el. Ezen a napon velük együtt volt Orosz István Kegyhelyigazgató atya is.

A fotón Buzga Lászlóné tanítónő tűzi a koszorúra a virágokat. A fotón Buzga Lászlóné tanítónő tűzi a koszorúra a virágokat. ©

Szeptember 15-én az országos „Te szedd!” akció programjába az Iskola tanulói is bekapcsolódtak.

– Palóczy Timea –
hirdetés