Nyíregyháza hírei

2015.02.24. 07:36

Megkérdeztük: Te moziba jársz, vagy inkább letöltesz az internetről egy filmet?

Nyíregyháza - <span class="namen">Balázs Andrea</span> legutóbb tavaly nyáron volt moziban. – A netről is szoktam töltögetni, de ha úgy alakul, a párommal elmegyünk a NyírPlazába. Arra viszont nem emlékszem, hogy mit láttam ott utoljára… – töprengett el a fiatal lány.

Nyíregyháza - Balázs Andrea legutóbb tavaly nyáron volt moziban. – A netről is szoktam töltögetni, de ha úgy alakul, a párommal elmegyünk a NyírPlazába. Arra viszont nem emlékszem, hogy mit láttam ott utoljára… – töprengett el a fiatal lány.

Szabó Zoltán sem kötelezi el magát egyik oldalra sem. – Van olyan, amikor egy torrentoldalról töltök le egy filmet, de moziba is szoktam járni. Ahogy kijön a lépés – tette hozzá. 

Horváth István inkább a világhálóról gyűjti be a friss filmeket, mert ezzel anyagilag sokkal jobban jár. – Nagyon drága manapság egy mozijegy – közölte a fiatalember. 

Horváth Béla Gábor ha moziba megy, akkor azt csakis a barátnőjével teszi. – Ha a haverokkal múlatom az időt, akkor inkább leszedünk a netről egy jó filmet.

Kálmán Gergely éppen egy Alkonyat-trilógia egyik darabját szorongatta a kezében, mikor találkoztunk vele. – Igen, megnéztem moziban is, de én elsősorban az interneten filmezek – tette hozzá.

Gyugos János már alig várja, hogy a Star Wars következő részét megnézhesse a moziban. – Legutóbb a Transformers negyedik részét néztem meg. Ha letöltés, akkor csak olyan filmet szedek le, amit egyszer már láttam – mondta.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!