Sport

2014.10.20. 10:36

A három góljának sem tudott örülni

A védekező középpályás Fabu Márton számára nem tabu a támadás, csapata nagy előnyt hagyott a Böszörménynek.

A védekező középpályás Fabu Márton számára nem tabu a támadás, csapata nagy előnyt hagyott a Böszörménynek.A hajdúböszörményiek az ősszel vesztettek már meccset egy- és kétgólos előnyről is, Nyírbátorban pedig kipróbálták, milyen is az, amikor már négy találattal tartanak előbb.

Majdnem ráfáztak, mert 5–1-es vezetésük után csak 5–4-re nyertek, ezzel együtt a bátoriaké a kétes dicsőség, miszerint nyolc vereség után a szabolcsiakat győzte le ebben a bajnokságban először az addigi sereghajtó.

– Ezen a mérkőzésen a döntetlen is csalódást keltett volna, a vereség pedig különösen fájó egy olyan csapattól, amely addig még pontot sem szerzett a bajnokságban – mondta a nyírbátoriak középpályása, Fabu Márton, akinek arról is emlékezetes marad a meccs, hogy felnőtt mérkőzésen most először szerzett három gólt. – Ebben a helyzetben természetesen annak sem tudtam örülni, hogy három gólt értem el. Középpályásként inkább a védekezésre kell figyelnem, de szeretek támadni és edzőnk, Kovács János meg is követeli tőlem, hogy előrefelé is játsszak.

Mindhárom gólomat szögletet követően, kettőt fejjel, egyet pedig lábbal értem el. Már a bemelegítésnél éreztem, hogy nem stimmel valami a csapattal, ám érdekes, a gólokat nem rögtön az elején kaptuk, hanem a huszadik perc után, alig több mint negyedóra alatt négyet is. A szépítést követően, szünet után jött az ötödik, ami után mentünk előre, de már nem tudtuk utolérni az ellenfelet. A harmadik találatomat követően már nem maradt időnk az egyenlítésre.

(Teljes cikk: a Kelet-Magyarország 2014. október 21-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!