Helyi közélet

2014.02.19. 16:04

Örömmel vették birtokukba a LEGO-gyár ajándékait

Fehérgyarmat - A fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde vezetése örömmel fogadta februárban a nyíregyházi székhelyű LEGO Manufacturing Kft felajánlását.

Fehérgyarmat - A fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde vezetése örömmel fogadta februárban a nyíregyházi székhelyű LEGO Manufacturing Kft felajánlását. – Egy véletlen során értesültem arról, hogy a megyeszékhelyűnkön lévő LEGO-gyártól ajándékozás címen lehet kérni intézményünk gyerekeinek játékokat. Fölvettem a kapcsolatot Székelyföldi Zoltánnal, aki készségesen segített. Egy héten belül meg is érkeztek a várt ajándékok, amit örömmel vettek egyből birtokukba óvodásaink és bölcsődéseink. Február 17-én adtuk át a csomagokat Varga László igazgatóval: a bölcsődei Mókuska és Cica csoportnak, valamint az óvodai Napocska és Nyuszi csoport kisgyerekeinek. Nagyon boldogok voltak a picik, sok mosolygós szemet láthattunk. Ezúton is köszönjük a nyíregyházi cég igazgatóságának, hogy ilyen meglepetéssel örvendeztették meg a csöppségeket – újságolta Kun Lászlóné szakmai vezető.

- Széles Szabolcs - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában