Képtelenek elítélni a nyíregyházi keresztapa ügyvédet

Akt.:
H. Sz. nyírségi jogász állt már bíróság előtt
H. Sz. nyírségi jogász állt már bíróság előtt - © Forrás: blikk.hu
Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc – Prostik, csempészett cigi, áfacsalás… Nem semmi bűnszervezetet hozott létre a nyíregyházi ügyvéd, de képtelenség elítélni: minden egyes bíróságon elfogultságot jelent be, ahol ügyét tárgyalnák – írta meg a blikk.hu.

Az ügyvéd évekkel ezelőtt már előzetes letartóztatásban volt, akkor azonban bizonyíték hiányában ejtették az ügyet. Jelenleg nagyon sok ügy van folyamatban ellene, ám a dörzsölt ügyvéd sorra igyekszik megtorpedózni őket. Leginkább azzal, hogy elfogultságot jelent be, például a vesztegetés látszatát keltve.

Először Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az összes büntetőbíró kizárását kérte. Így került ügye a Debreceni Ítélőtáblára. Később Hajdú-Bihar megye valamennyi büntető bírája kizárását kérte… Így vándorolt tehát tovább Miskolcra az ügy, ahol egy hete állt a bíró színe elé. Ám az ügyvéd már szeptember közepén újfent benyújtotta az elfogultságot, így a tárgyalásnak ismételten vége szakadt…

Forrás: blikk.hu


Egyelőre nincs bíró, aki elvállalná a “keresztapaként” ténykedő ügyvéd ügyét

Nyíregyháza – A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádat emelt egy nyíregyházi ügyvéddel szemben, aki a vádhatóság szerint egy prostitúcióval, cigarettacsempészettel és gazdasági társaságok színlelt értékesítésével, vagyonuk eltüntetésével foglalkozó bűnszervezetet hozott létre és működtetett.

Videó: Medence, kötegnyi százdollárosok – Tudott élni a fegyházba készülő nyíregyházi ügyvéd-keresztapa

Nyíregyháza – Fegyházba kerülhet a nyíregyházi keresztapaként elhíresült ügyvéd. A luxusban élő férfi a vádirat szerint egy bűnszervezetet működtetett, ami egyebek között cégek eladásával foglalkozott. Akár egy millió forintot is elkérhetett azért, hogy az adósságokat felhalmozott magyar cégeket ukrán emberek nevére írassa.

“Keresztapaként” irányította bűnszervezetét a nyíregyházi ügyvéd – most a börtön vár rá

Nyíregyháza – A bűnszervezet – egyebek mellett – foglalkozott prostitúcióval, illegális cigarettaforgalmazással, valamint gazdasági társaságok színlelt értékesítésével és azok vagyonának eltüntetésével.

Építőipari cégek is érintettek a nyíregyházi cégtemető-maffia ügyben

Rács mögé került a nyíregyházi ügyvéd, aki keresztapaként irányította a bűnszervezetet. Az ügyvéd társai nyíregyházi lakosok, az egyik munkanélküli, a másik egy hónapja szabadult büntetés-végrehajtási intézetből, korábban csődbűncselekmény miatt ült. Az eddigi adatok szerint negyvennyolc céget fantomizáltak.
hirdetés