Kerékpárok a körforgalom virágágyásában Kisvárdán

Kerékpárok a körforgalom virágágyásában Kisvárdán
© Fotó: Vincze Péter
Kisvárda – Friss virágok színes kavalkádjában gyönyörködhetnek Felső–Szabolcs központjában, Kisvárdán a város lakói az Intézményműködtető Nonprofit Kft. kertészetében dolgozó szakemberek munkája nyomán.

A régi virágágyak közül többet bővítettek, átalakítottak és a megszokott egynyári beültetést évelő növények és cserjék telepítésével színesítették. A város utcáinak virágosítása mellett a városba bevezető utcákon és a frekventált területeken új ültetési formákkal tették színesebbé parkokat, a megújult virágágyásokat.

Horváthné Sipos Ágnes és munkatársai folyamatos újításokkal különleges látványos díszekkel öltöztetik, a Béres parkot, valamint a sétáló utca virágosított zöldterületeit, virágágyásait.

Ilyen különleges látványban van részük a Vár, a Krucsay Márton és a Várday István utca kereszteződésének körforgalmában közlekedőknek, ahol két fehérre festett kerékpár friss színes virágokkal díszítve fogadja az erre közlekedőket, s talán figyelemfelhívásnak is számít a gépjárművezetők felé, hogy itt kerékpárosok is közlekednek.

– Vincze Péter –
hirdetés