Kerékpárossal ütközött egy teherautó Piricsén – Balesetek az elmúlt 24 órában

Kerékpárossal ütközött egy teherautó Piricsén – Balesetek az elmúlt 24 órában
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nagydobos Fő úton közlekedett Vitka irányába 2017. május 5-én 11 óra 15 perc körül személygépkocsival egy 21 éves vásárosnaményi férfi. Haladása során egy előtte közlekedő kisbusz előzésébe kezdett, aki ugyanebben az időben a balra kanyarodását megkezdte egy kapubejáróba, így az ütközést már nem tudták elkerülni. A baleset során a személygépkocsi sofőrje és két utasa könnyű, míg egyik utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Piricse Bélteki úton közlekedett a Szűk utca irányába 2017. május 5-én 11 óra 15 perc körül tehergépkocsival egy 54 éves penészleki férfi. Haladása során egy kerékpárral közlekedő 21 éves piricsei férfi előzésébe kezdett, melynek során feltehetően nem tartott kellő oldaltávolságot, és a tehergépkocsi visszapillantó tükrével nekiütközött a biciklisnek. Az ütközés következtében a 21 éves férfi könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.

3

2

Bátorliget Kossuth utcán közlekedett a Rákóczi út felé kerékpárral 2017. május 5-én 12 óra 15 perc körül egy 59 éves budapesti nő. Az elsődleges adatok szerint a nő a kereszteződésben balra kanyarodásakor nem vette figyelembe az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és összeütközött egy Rákóczi utca irányába tartó személygépkocsival. Az ütközés következtében az 59 éves nő életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.

1

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés