Helyi közélet

2010.11.15. 18:40

Kisiklott egy vonat Záhony és Mándok között

<p>Záhony, Mándok - A Záhony-Vásárosnamény-Mátészalka vasútvonalon 13 óra 10 perckor Záhony és Mándok között a Mátészalkára közlekedő személyvonat, eddig tisztázatlan körülmények miatt egy tengellyel kisiklott.</p>

Kisvonat, kis kisiklás

Senki nem sérült meg amikor egy Bzmot motorvonat leugrott a sínekről hétfő délután Záhony és Zsurk között Az eddigi információk szerint a motorvonat Záhony felől haladt Vásárosnamény irányába. Zsurk közelében tisztázatlan okból leugrott a sínekről. A baleset körülményeit a MÁV szakemberei vizsgálták, majd megkezdték a motorvonat visszaemelését a pályára. A záhonyi tűzoltók kaptak riasztást a mentés biztosításához. Az anyagi kárról nincs felmérés.

- Pusztai Sándor -


14:24: A vonaton nem sérült meg senki. A vágány jelenleg elzárva a forgalom elől. A MÁV-START Zrt. a volán társaságtól az autóbuszokat megrendelte. Az erre közlekedő vonatok utasai 10-15 perc késéssel számoljanak. A vonatközlekedés valószínű, csak a kora esti órákra állhat helyre - tájékoztatta portálunkat Both Ferenc a MÁVINFORM sajtóügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában