Kerékpárost sodort el egy mikrobusz Nábrádon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Kerékpárost sodort el egy mikrobusz Nábrádon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Nyíregyházán, az Orosi úton közlekedett a belváros felé 2017. április 11-én egy személygépkocsit vezető férfi, aki eddig tisztázatlan körülmények között megcsúszott, lesodródott az úttestről és fának ütközött. A baleset következtében a 23 éves nyíregyházi lakos súlyos sérüléseket szenvedett.

Nábrád belterületén mikrobusszal közlekedett egy 40 éves férfi 2017. április 11-én. A járművezető feltehetően figyelmetlenül kezdett az előtte haladó kerékpáros előzésébe, nem győzött meg arról, hogy a manővert biztonságosan tudja végrehajtani. Előzés közben, hogy a vele szemben közlekedő gépkocsival elkerülje az ütközést fékezett és oldalra húzódott, aminek következtében elsodorta a kerékpárost. A biciklit hajtó 55 éves helybeli asszony a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 11-én Nyírmihálydiban elfogták N. Gusztáv 51 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyírbátori Járásbíróság magánlaksértés elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 11-én Nyíregyházán elfogták O. Csaba 42 éves helyi lakost. A férfi elfogását nemzetközi elfogatóparancs alapján a német hatóságok rendelték el vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő német hatósággal.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés