Keresik: 14 éves tiszavasvári lánnyal ütközött, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről

Keresik: 14 éves tiszavasvári lánnyal ütközött, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről
© Fotó: police.hu
Tiszavasvári – A tinédzser lány felborult a kerékpárjával, ám a sofőr nem sokat törődött vele, elporzott a baleset helyszínéről. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt 15050/146/2017. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság. Egy eddig ismeretlen sofőr 2017. február 24-én 7 óra 15 perc körül az általa vezetett kék színű, ismeretlen hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedett Tiszavasvári Vasvári Pál utcán, a Déryné utca irányából az Egység utca felé. Haladása során egy vele azonos irányba közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, akinek érintőlegesen nekiütközött. A baleset során a biciklit hajtó 14 éves tiszavasvári lány felborult és könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen gépkocsi sofőrje az ütközést követően a helyszínről megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott.

bal

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban, illetve az elkövető kilétére vonatkozólag bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés