Keresik: a kávézóból táskát, az étteremből pénztárcát lopott Nyíregyházán

Akt.:
Keresik: a kávézóból táskát, az étteremből pénztárcát lopott Nyíregyházán
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A rendőrök keresik azt a férfit, aki egy nyíregyházi bevásárlóközpont kávézójából ellopta egy férfi táskáját, majd egy belvárosi gyorsétteremből egy nő pénztárcáját.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/4606/2016. bűnügyi számon lopás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az eddigi adatok szerint egy ismeretlen férfi 2016. augusztus 19-én 15 óra körül egy nyíregyházi bevásárlóközpont kávézójából ellopta egy férfi táskáját. Rövid idővel később egy nő tett bejelentést a rendőrségre, hogy egy belvárosi gyorsétteremből eltulajdonították a pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és hitelkártyájával együtt, mellyel később az elkövető egy közeli bankautomatából két esetben is sikeres tranzakciót hajtott végre.

A feltételezett elkövetőről a rendőrség képfelvételekkel rendelkezik.

Kérjük, hogy aki felismeri a képeken látható férfit, jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42-524-600 telefonszámot, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét! Írhat a szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu e-mail címre, vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés