Keresik a kerítés döntő tarpai sofőrt!

Keresik a kerítés döntő tarpai sofőrt!
© Fotó: police.hu
Tarpa – Tarpán okozott balesetet. A rendőrség a lakosság segítségét kéri!

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 15807/1030/2017. szabálysértési számon folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú gépkocsivezető egy Opel Astra típusú személyautóval közlekedett Tarpa belterületén, amikor az egyik útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű felett 2017. november 1-jén 2 óra 30 perckor. A gépkocsi lesodródott az úttestről és a Hunyadi út 12. szám alatti üzlethelyiség kapujának ütközött, átszakította és egy raktárépület falának csapódva állt meg. A járművezető a baleset után az ingatlan udvaráról a gépkocsival kitolatott és ismeretlen helyre távozott. Az eddigi adatok szerint a járművezető a balesetet egy Opel Astra H típusú személygépkocsival okozta, aminek sérülhetett az első lökhárítója, valamint a motorház teteje és az első sárvédők.

Az üzlet belső biztonsági kamerája felvételt rögzített a gépkocsiról.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik információval rendelkeznek eddig ismeretlen személyazonosságú járművezetőről, illetve a megrongálódott gépkocsiról. Jelentkezni lehet személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Tarpa - Csütörtök hajnalban Tarpán egy üzlet kerítését rombolta szét ismeretlen jármű. A kanyart nem tudta bevenni, és erős íven sodródva nekiment a két szárnyű kapunak, bedöntötte azt. A jármű vezetője a törmelékek többségét felszedte, és elhagyta a helyszínt. A rendőrség ennek ellenére elfoghatja ...

Címkék: , , ,hirdetés