Keresik: Letörte a vasúti sorompó csapórúdját a biciklis a Kállói úton

Akt.:
Keresik: Letörte a vasúti sorompó csapórúdját a biciklis a Kállói úton
© Illusztráció: getty images
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. Az ismeretlen férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét színű széldzsekit és sötét színű sapkát viselt, valamint férfi vázas mountain bike típusú kerékpárral közlekedett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/17/2016. bűnügyi számon a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2015. december 30-án 18 óra körüli időben egy általa hajtott kerékpárral közlekedett Nyíregyháza Kállói úton, a belváros irányából Nagykálló felé. Haladása során a vasúti kereszteződéshez érve letörte a félsorompóval kiegészített fénysorompó berendezés lezárt állapotban lévő csapórúdját, melyet követően a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

Az ismeretlen férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét színű széldzsekit és sötét színű sapkát viselt, valamint férfi vázas mountain bike típusú kerékpárral közlekedett.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménynek szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig) is tehet bejelentést.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés