Keresik! Segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét

Akt.:
Keresik! Segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét
© Fotó: police.hu
Nyírbogdány – A rendőrség keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú sofőrt, aki részese volt a Nyírtura és Nyírbogdány között bekövetkezett közúti balesetnek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/1573/2018. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Közúti közlekedési baleset történt 2018. április 15-én 12 óra 45 perc körül a 4-es számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Renault Laguna típusú személygépkocsival közlekedő járművezető a főút 289. kilométerszelvényében az előtte, vele azonos irányba közlekedő járművek előzésébe kezdett. Az előzött járművek közül egy, eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető, az ismeretlen hatósági jelzésű és típusú, de feltehetően szürke színű személygépkocsijával a kellő körültekintés elmulasztása mellett szintén előzési manőverbe kezdett és nem észlelte, hogy a Renault Laguna típusú jármű már előzést végzett, a bal oldali forgalmi sávban haladva. Az előzésben lévő gépkocsi a bal elejével az elé kihajtó jármű hátsó részének érintőlegesen nekiütközött.

Az ütközés következtében a Renault Laguna típusú jármű a bal oldali kavicsos útpadkára, onnan vissza az úttesten át a jobb oldali útpadkán keresztül a mélyebb fekvésű füves-fás területre sodródott ahonnan tovább pördült vissza az aszfaltút irányába és végül az úttest bal oldali részén, a tetejére borulva állt meg.

A baleset következtében a Renault Laguna típusú gépkocsi sofőrje 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbogdány - Egy személy sérült meg abban a közlekedési balesetben, ami vasárnap délután történt a 4-es főúton Nyírbogdány közelében. A Renault a nyomok szerint Nyírbogdány felől érkezett Nyírtura felé, amikor tisztázatlan okból az autó lefutott a jobboldali mély padkára, ott kisebb fáknak ütközött...
hirdetés