Keressük a balesetet okozó gépkocsi vezetőjét

Keressük a balesetet okozó gépkocsi vezetőjét
Keressük a balesetet okozó gépkocsi vezetőjét - © Fotó: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság keresi annak az ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsinak a sofőrjét, aki balesetet okozott.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/5100/2014. bü. számon közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen járművezető 2014. augusztus 23-án 9 óra 30 perc körüli időben az általa vezetett sötét színű, Mercedes típusú, ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett Nyíregyháza belterületén, a Nádor utca irányából a Nádor utca, a Szent István utca és az Eötvös utca körforgalmú kereszteződése felé, amikor az ott kihelyezett “Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla ellenére nem biztosított elhaladási elsőbbséget a neki jobbról – a Honvéd utca irányából az Eötvös utca felé – közlekedő kerékpáros részére és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpárt hajtó 40 éves férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon a 06-42/524-600 hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés