Keressük a megye legszebb háziállatát

Keressük a megye legszebb háziállatát
Nyíregyháza – Az idén sincsenek kategóriák, a botsáskától a lóig bármilyen kedvenc nyerhet.

Ha megkérdezünk tíz gazdit arról, melyik a legaranyosabb, legszebb háziállat a világon, tíz fogja azt válaszolni, hogy az övé a földkerekség legmutatósabb kis kedvence. Nos, számukra hirdettük meg ebben az évben is a Kelet-Magyarország kisállatszépség-versenyét.

A gazdiknak nincs más dolguk, mint küldeni egy jó minőségű fotót kedvencükről április 29-e délig az alexandra.csaki@kelet.hu e-mail címre, melyben megírják nevüket, címüket és telefonszámukat, valamint az állat nevét és néhány mondatot róla. Mi ezt feltöltjük lapunk Facebook-oldalán egy külön albumba. Innentől jön a neheze: rá kell bírniuk családtagjaikat, barátaikat és ismerőseiket, hogy lájkolják a feltöltött fotót. Szavazni május 4-én délig lehet.

A legtöbb voks azonban nem jelent automatikus győzelmet. A tíz legtöbb lájkot kapott kisállat fotója a Kelet-Magyarország szerkesztőségének tagjaiból álló zsűri elé kerül, ők hozzák meg a végső döntést.

A nyertes a Kurcz Állateledel Áruház 15 ezer forintos vásárlási utalványával és Kelet-ajándékcsomaggal térhet haza, míg a második és harmadik helyezett az ajándékcsomag mellé digitális Kelet előfizetést kap.

A versenyről további információkat olvashatnak lapunk Facebook-oldalán.

– KM –

Fontosabb tudnivalók

Nevezési e-mail cím: alexandra.csaki@kelet.hu
Nevezési határidő: április 29., 12 óra
A szavazás vége: május 4., 12 óra
Eredményhirdetés: a május 9-ei héten
Szükséges adatok: gazdi neve, címe, telefonszáma, az állat neve és néhány mondat a házikedvencről
hirdetés