Kereste a családja, a rendőrök találtak rá a férfira – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 9-én a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 23 éves férfit a járművezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a helyi lakost a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 22 éves szatmárcsekei lakos ellen. A férfi 2016. január 9-én egy Szatmárcseke külterületén lévő földterületről fűzfát akart eltulajdonítani, de a helyi gátőr tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a férfit előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2016. január 9-én 19 óra 15 perckor Nyíregyházán rátaláltak egy segítségre szoruló férfira, akinek az eltűnését korábban családtagjai jelezték. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében az 59 éves helyi lakos ellátásához kiértesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a férfit kórházba szállították.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés