Keresztes viperát talált a gyerekszobában

Keresztes viperát talált a gyerekszobában
Kárpátalja – A meleg időjárás hatására Kárpátalján a szokásosnál is intenzívebben aktivizálódtak a kígyók, amelyek búvóhelyet keresve a lakóházakba is bekúsznak.

Egy szombaton történt esetről Zoja Koroszteva kőrösmezői (Jaszinya) lakos így számolt be a Facebook-oldalán:

„Épp tegnap osztott meg egy fényképet a szomszédasszony arról a kígyóról, amelyet az udvarukon fedeztek fel. Igaz, hogy körülbelül egy méteres volt, de legalább kint! Hozzánk meg egy ekkora mászott be a házba… Szinte meghűlt bennem a vér, amikor a gyerekek a szobába lépve rémülten felkiáltottak: „Kígyó!” – adta hírül a Kárpátalja lap.

A Rahói járásban az idén már két embert mart meg keresztes vipera. A kígyóharapások tekintetében a legnagyobb gondot az okozza, hogy más vakcinákhoz hasonlóan a viperamarás elleni ellenszérum is hiánycikk a Magyarországgal szomszédos ukrajnai megyében.

– Palkó István –


Ijesztő! Arra eszmélt, hogy egy 4,5 méteres kígyó él a nappalijának a falában
Egy nap a nappalijában nézte a tévéjét a 45 éves Somchai Subdang, amikor a falból furcsa dörömbölő zajra lett figyelmes. Fülét a falnak tapasztotta és rájött, a falon belülről jön a hang, ijedtében hátra is ugrott. A férfi bangkoki otthonához állatbefogókat hívott, akik egy kalapáccsal betörték a...

Brazília - Na, ettől én frászt kapnék! Legyen bármi is! - írta egy kommentelő. A videón szereplő gigantikus lény vélhetően egy anakonda - egyáltalán nem ritka, hogy ekkorára nőnek meg ezek a félelmetes állatok, az ekkora példányok egész tehén borjakat is képesek lenyelni. Forrás: youtube / Ez...
hirdetés