Kerti-party több ezer embernek

Kerti-party több ezer embernek
Vérszívó, döngicsélő földi parányok milliárdjainak kínált terítéket a Kastélykert.  Buli a Kastélykertben 2006.06.16. II. Kapcsolódó fórum téma balmazújváros city terasz 2006.06.17. Balmazújváros city terasz 2006.06.17. II

Merthogy a szúnyogmenyecskéknek fejedelmi felhozatalt fakasztott a Balmazújvároson szórakozó több ezer ember, akik megyénk legnagyobb nyári rendezvényére, a Napló Nyár 2006 – City Terasz Turné ötödik állomására gyűltek össze péntek és szombat este, hogy részesei, résztvevői legyenek a kitűnő bulinak.

Persze, egy idő múlva a szúnyoghölgyek lejthettek ördöngős táncot, telepedhettek csapatostul karra, nyakra, lábra, a színpadon folyó eseményekhez mérten jelentéktelen tényezőkké zsugorodtak. Pénteken a Matchbox Rock and Roll Band vetette meg a jókedv baldahinos ágyát, a Fashion Zones manökenjei igazgatták, rendezgették a fodrokat, a Style Beyond breakakrobatái megerősítették, felpuhították a fekhelyet, hogy aztán a Kozmix zenéjére elszabaduljon és tomboljon a vigasság.

A szombat kora estig a balmazújvárosi és a környező települések csoportjainak bemutatkozását hozta a számában szépen gyarapodó közönségnek. Az esti fergeteg nyitányát a Cairo tagjainak temperamentumos tánca, zenéje jelentette. A Freesia Szépe szépségverseny zsűrije a közönséggel egyetértésben meghozott döntése szerint Rácz Edina találtatott a leg-leg-legcsinosabbnak, -szebbnek, és -mosolygósabbnak. A sztárvendégek – Dolly Roll és az Irigy Hónaljmirigy – ezúttal is kitettek magukért, mint ahogy az est zárásaként City DJ Team és a showtáncosok is.
hirdetés