Magyarország

2010.12.07. 11:51

Videó: Nők rabolták ki az idős férfit Székesfehérváron

<p>Székesfehérvár - A székesfehérvári vasútállomás várótermében felszerelt kamera rögzítette a nők cseles lopását.</p>

Székesfehérvár városi térfigyelők diszpécsere riasztotta a rendőröket, mikor az egyik kamerán látta, amint három nő trükkösen meglop egy idős férfit, aki csak a rendőrök kiérkezésekor szembesült azzal, hogy tolvajok áldozata lett.

Nézze meg a videót:

A kamera felvételén jól látható, amint három nő megkörnyékezi az idős férfit, szóval tartják, simogatják, miközben egyikőjük óvatosan a férfi zsebébe nyúl, és kiemeli onnan a pénztárcáját. A látszat fenntartára érdekében még egy pár percig kedveskednek a férfinek, majd szépen kisétálnak a vasútállomás váróterméből, mintha mi sem történt volna.

Elkapták a tolvajokat

A három kamera felvételen látszó nőt a járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állították elő.  A náluk megtalált bankjegyeket lefoglalták. A nők tagadták, hogy meglopták volna a férfit, állításuk szerint csak egy rokonuk elé mentek ki a vasútra. A térfigyelő kamera felvétele viszont mást állít. A három nő közül kettőt gyanúsítottként hallgatták ki a fehérvári nyomozók, majd őrizetbe vették. A két őrizetbe vett gyanúsított egyike, a közelmúltban szabadult rablás miatt rá kirótt szabadságvesztésből.

Forrás: police.hu


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!