Keserédes dallamok pizzával és napsütéssel

Keserédes dallamok pizzával és napsütéssel
© Forrás: YouTube
Nyíregyháza – Az Orion Dawn és a Headstock zenekar dupla lemezbemutató turnéjának – amelyben állandó partner a Berriloom and the Doom zenésztársulat is – nyíregyházi állomásán a Hajó Clubban lép színpadra április 13-án, pénteken 19 órától.

A Poles Apart az Orion Dawn második nagylemeze. Az LP a zenekar borús és önfeledt momentumainak különleges egyvelegét mutatja be, amely egyben a formáció legőszintébb, fájdalommal és mámorral egyaránt felvértezett kiadványa. A pörgős és lélekbehasító új számok mellett régebbi dalok is felcsendülnek majd. A Headstock a most megjelent nagylemezüket utaztatja meg, ami az Évgyűrűk címet kapta. A zenekar számára mérföldkő a korong kiadása, mivel ez az első és összefoglalja eddigi munkásságukat. Figyelem: a lemez keserédes dalai nyomokban tartalmazhatnak szalámis pizzát és napsütést is.

A budapesti Berriloom and the Doom zenéje kicsit shoegaze, kicsit matekos, és általában elég szomorú indie rock. Tavaly kezdtek koncertezni, csináltak egy VHS-klipet Harmony Korine tiszteletére, első albumuk pedig ez év tavaszán várható. Fellép továbbá a nemrégiben alakult nyíregyházi A Király Halott trió is.

KM
hirdetés