Két autó karambolozott a Bocskai utcában – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Két autó karambolozott a Bocskai utcában – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

A kazán mellett lévő papír és fa gyulladt meg kedden délután Ajakon, a József Attila úton lévő egyik családi ház mögött lévő melléképületben, amit az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A kisvárdai hivatásos és az ajaki önkéntes tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészt átszellőztették. Személyi sérülés nem történt. Az épület fűtését más módon oldják meg az ott lakók.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Nyíregyházán, a Bocskai utcában. Az egyik jármű egy villanyoszlopnak csapódott. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Elmozdult tetőcserepek visszaállításához kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét kedden délután a szabolcsi megyeszékhelyen, az Iskola utcában. A meglazult tetőfedő anyagok a gyalogos forgalmat veszélyeztették. A tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével rögzítették vissza a cserepeket. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –








hirdetés