Két autó ütközött Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 1-jén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Húsz négyzetméter területen a száraz aljnövényzet és három darab körbálás szalma égett péntek délelőtt Székely településen, az Illyés Gyula utca egyik lakóházának udvarán. A demecseri önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt Nyíregyházán, az Orosi út és a Család utca kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kétszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz fű péntek délután Kemecsén, a Mező Imre utcában egy kert végében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a lángokat.

Lehasadt, nagyméretű ágak akadályozták a gyalogos forgalmat péntek délelőtt Kisvárdán, a Városmajor utcában. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kerti égetésből terjedtek tovább a lángok péntek délután Nyíregyházán, az Alsóbadur utcában, ahol a kert melletti egy hektáron lévő lábon álló gabona fél hektáron foltokban égett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés