Két autó ütközött Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. május 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Közúti balesethez, úttestre borult fa eltávolításához és megrongálódott melléképülethez riasztották a tűzoltókat szombaton, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Két személygépkocsi ütközött össze szombat délután Nyíregyházán, a Géza és a Nefelejcs utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi az oldalára borult. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a felborult gépkocsit kerekeire visszaállították.

Úttestre borult fa eltávolításához kérték szombat délután a baktalórántházi hivatásos tűzoltók segítségét szombat délután Baktalórántháza és Nyírkércs között. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt.

Megsüllyedt és megrogyott egy melléképület fala szombat délután Tiszavasváriban, a Deák Ferenc utcában. A lakóházzal egybeépített épület meglazult falazata miatt a közműveket ki kellett zárni, a helyi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a szolgáltatók kiérkezéséig. A visszabontásig az ott lakó idős nő rokonokhoz költözött. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés