Két autó ütközött össze Vámosorosziban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Két autó ütközött össze Vámosorosziban – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: Katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 21-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután Vámosorosziban, az Új soron. Az egyik személygépkocsi az ütközést követően az útról lesodródott és egy gázvezetékre hajtott. A balesetben ketten sérültek meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók értesítették a gázszolgáltatót, a járműveket áramtalanították, tűzoltó daru segítségével a vezetékről a gépkocsit leemelték, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A gázvezeték nem sérült, így a fogyasztási helyeken a szolgáltatás zavartalan volt.

Az útról lesodródott, fának ütközött és kigyulladt egy személygépkocsi szombat hajnalban a 3317-es úton, a 44-es és 45-ös kilométerek között, Nyíregyháza közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a helyszínelést követően, motoros láncfűrésszel a közúti forgalmat veszélyeztető, kidöntött fákat eltávolították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés