Két autó ütközött péntek éjszaka Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. augusztus 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy lakóház pincéjéban péntek délelőtt Nyíregyházán, a Gémeskút utcában. A tűzesetben egy ott lakó enyhe füstmérgezést szenvedett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Ezer négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet kapott lángra péntek délelőtt Nyíregyházán, a Pethő utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Hasonló eseményeknél avatkoztak be a mátészalkai hivatásos tűzoltók Győrtelek külterületén, a kisvárdai hivatásos tűzoltók Kisvárdán, a Szentlászlóhegyen, valamint Kékcsén, a Petőfi utcában. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy benzin üzemű személygépkocsi motortere péntek délután Nyíregyházán, a Kállói út és a Szőlő utca kereszteződésében. Az ott tartózkodók három porral oltó berendezés segítségével a tüzet eloltották és a járművet áramtalanították. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek éjszaka Nyíregyházán, a Vay Ádám körút és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés