Két autónak ütközött egy kocsi Hodászon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Három esetben szabadtéri tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat csütörtök délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Ötszáz négyzetméteren a száraz fű gyulladt meg csütörtök délután Nagyecseden, a Komoróczi utcában, a lángokat a mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el.

Napkor külterületén négy hektáros területen égett a száraz aljnövényzet, a nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Nyírbogdányban, a Kossuth utcában kisebb területen adott szabadtéri tűz oltása feladatot a nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Személygépkocsi másik két gépjárműnek ütközött csütörtök este Hodászon, az Arany János utcában. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Betonkerítésnek ütközött egy személygépkocsi csütörtök este a 38-as számú főúton, Nyírtelek belterületén. A jármű vezetője a roncsok közzé szorult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a súlyos sérültet feszítő-vágó berendezés és kéziszerszámok segítségével szabadították ki, a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Kerítésen végezte az autó Füzes-Szekeresnél

Teljesen le kellett zárni egy időre a 38-as főutat Nyírtelek és Nyíregyháza között csütörtök este, mert közlekedési baleset történt Füzes-Szekeresnél.
hirdetés