Két balesethez is katasztrófavédők siettek – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Két balesethez is katasztrófavédők siettek – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. május 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy élelmiszer bolt raktárának tetőszerkezete égett csütörtök délután Vasmegyeren, a Kossuth utcában. A tűz a raktárépületre nem terjedt át. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott csütörtök délután egy rakomány nélküli nyerges vontató Nyírbogát és Nyírgelse között, ahol forgalmi akadályt képzett. A jármű vezetője nem sérült meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, majd Nyíregyházáról a tűzoltódaru segítségével emelték vissza a kamiont az úttestre.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök délután a 4-es számú főút 264-es kilométerénél, az M3-as autópálya lehajtójánál Nyíregyháza közelében. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Fordok ütköztek a 4-es főúton Nyíregyházánál
Nyíregyháza – Két személygépkocsi karambolozott egymással csütörtök délután Nyíregyháza határában.
hirdetés